If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, моляте прати ми на лс кординати.
Отделно искам да питам страничните прагове освен с щипки имат ли друго захващане? И колко щипки има на праг?
Както колегата по горе е споделил има 5 видии(рапидки) и 7 щипки, това на Алфа 146 но праговете са 1 към 1, Преди 1 месец смених моите с такива от QV/Junior и от там знам
Дискове Брембо макс и накладки ATE ... около 250 лв. накладките + дисковете . За 1.4 даже ще са по-евтини
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Проблема ми е следния на моята Alfa 145 1,6 Twin Spark (не е Boxer двигател) се получи проблем с оборотите глъхнене тресене гърмене през гърнето та отидох на диагностика и ми казаха че свещите са за смяна но комплекта бил кам 500 лева ангренажа ми бил 300 лева та въпроса ми е някой колега може ли да ми помогне и да ми каже дали наистина е така и са такива космически цените ?
Имам, ама е ГИ. Нали уж 1-во на бенз трябва да запали?
Трябва да имаш авариен режим за палене на газ/метан обикновено се активира чрез натискане и задържане на бутончето газ/бензин и чакаш 30 секунди до като се чуе как отваря газовия клапан след това въртиш и палиш :]
Трябва да имаш авариен режим за палене на газ/метан обикновено се активира чрез натискане и задържане на бутончето газ/бензин и чакаш 30 секунди до като се чуе как отваря газовия клапан след това въртиш и палиш :]
Това, ако го знаех по-рано колко главоболия щях да си спестя, а не насред НДК да сменям помпа...
Благодаря!
Здравейте колеги, имам следния въпрос някой от вас карал ли е на 146 след 99 година гуми 185/60/15, ако да джантите с какво ЕТ са били и колко J?Опират ли отзад? Идеята ми е за зимните ми гуми да мина на 15-цола и на по високи гуми, сега съм 175/65/14 и колата ужасно ниска което зимата си е гадна работа
Мерси предварително!
ПП: Колата е 146ЖТД с нормално окачване
Здравейте колеги, имам следния въпрос някой от вас карал ли е на 146 след 99 година гуми 185/60/15, ако да джантите с какво ЕТ са били и колко J?Опират ли отзад? Идеята ми е за зимните ми гуми да мина на 15-цола и на по високи гуми, сега съм 175/65/14 и колата ужасно ниска което зимата си е гадна работа
Мерси предварително!
ПП: Колата е 146ЖТД с нормално окачване
Карл съм на ti-ката навремето, на оригиналните 15-ки джанти (ЕТ 40,5, мисля са 6,5J) Никъде не е опирало, хем тя е с ниско окачване.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment